GündemKültür SanatMagazinManşet

BODRUM’DA KOMEDİ FESTİVALİ DÜZENLENDİ

Gümüşlük’ün ödüllü oteli Sianji Well-Being Resort, 10. yıl kutlamaları kapsamında Elani Beach’te Bodrum Komedi Festivali’ni tam kapasite dolulukla başlattı. Bu akşam Ali Poyrazoğlu ile başlayan, ünlü konukların katılımıyla renklenen Bodrum Komedi Festivali kapsamında 7,8 Eylül tarihlerinde Nur Gürkan ve Metin Zakoğlu da izleyenleri kahkahaya boğacak. Festivalden elde edilen gelir, Çocuk Eğitim Derneği’ne bağışlanacak.

Doğa, tarih, eğlence gibi birçok konsepti bir arada sunan Bodrum, kültür sanat festivalleriyle de her dönem adından söz ettirmiştir. Kültür-sanat faaliyetlerinin bir bir hayata geçtiği Bodrum’da, bu etkinliklerden birine de Sianji Well-Being Resort ev sahipliği yaptı. Bodrum’un son dönemlerde yıldızı parlayan lokasyonu Gümüşlük’te konumlanan Sianji, 10. yıl kapsamında düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi: Bodrum Komedi Festivali. Bodrum Gümüşlük’ün gözde mekanı Elani Beach’te, Bodrum’un ruhuna yakışır şekilde açıkhavada birbirinden seçkin sanatçıları izlemek isteyenler 6 Eylül Perşembe günü saat 21.30’da Sianji Well-Being Resort’te yerini aldı. Duayen tiyatrocu Ali Poyrazoğlu’nun “Ödünç Yaşamlar” oyunuyla başlayan Komedi Festivali’nde kahkahalar gökyüzünde yankılandı. İş, sanat ve cemiyet hayatından birçok renkli konuğu ağırlayan geceye Ali Şen, Murat Dedeman, Nebil Özgentürk, Asiye, Selçuk Alagöz, Tarık Pabuççuoğlu, Hurşit Yenigün, Levent Can, Can Pulak, Müşerref Akay, Erhan Yazıcıoğlu, Turgay Noyan, Enver Demirkan, İskender Arıboğa, Ali Atik, Cenk Tuncay, Aslıhan Aydın, Cemil Serhatlı, Şakir Ömer Günhan, Rıza Epikmen, Nesrin-Çetin Körükçü, Ahmet Bayer, Baha Bodruoğlu, Turgay Noyan, Nilgün Onatkut, Saadet Sun, Bilgen Bengü katılım gösterdi. Festivalden elde edilen gelir, işitme engelli çocukların eğitimi amacıyla kurulan Çocuk Eğitim Derneği’ne bağışlanacak. Bodrum Komedi Festivali kapsamında, 7 Eylül Cuma günü saat 21.30’da Nur Gürkan tek perdelik “Nefertiti Silifke’de” oyunuyla gerçek hayattan kesitleri komik bir dille anlatacak. 8 Eylül Cumartesi günü saat 21.30’da sahne alacak Metin Zakoğlu ise “Komik Gazino”suyla gerçek bir kabare gösterisi vadediyor. Zakoğlu orkestra eşliğinde şarkılar söylerken hikayeler anlatıyor, kahkahalar ile melodiler dans ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu