GündemKültür SanatManşet

KARYA ÇİÇEKLERİ YİNE ŞAMPİYON

Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri, geleneksel düzenlemeli dalda Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun düzenlediği Minikler Türkiye Şampiyonası Samsun’da gerçekleştirildi. Yarışmaya Gaziantep, İzmir, Antalya, Osmaniye, Van, Kars, Kırklareli, Mersin, Artvin ve Muğla’dan ekipleri katıldı. İl birinciliğinin ardından Ege Bölge birinciliğini de elde eden Karya Çiçekleri, Samsun’da düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası’nda da güzel bir performans ortaya koyarak , geleneksel düzenlemeli dalda Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyonada İzmir ekibi Border ikinci, Van ekibi Tuşba Sanat üçüncü oldu.

Yarışmaya kulübün kurucusu ve hocaların hocası olarak bilinen Akın Rüştü Fetvacı, kulüp başkanı Mehmet Serkan Özcan, antrenörler Zehra Bilgin ve Şeyda Şevk ile giden ekip, Samsun’dan dönüşte Anıtkabir’i ziyaret etti. Akın Rüştü Fetvacı “Dünya Barış Günü’nde şampiyon olan Karya Çiçekleri şampiyonluğu Dünya barışına atfetti.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu