GündemManşet

VALİ CİVELEK MUHTARLARLA BULUŞTU

Muğla Valisi Esengül Civelek, Ula ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Vali Esengül Civelek başkanlığında her ay düzenli olarak yapılan muhtarlar toplantısı bu ay Ula ilçesinde yapıldı. Ula Nail Çakırhan Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Ula Kaymakamı Ali Yılmaz, Ula Belediye Başkanı Ümit Karaarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Sağlık Müdürü İskender Cencer, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ş.Fırat Erkal, İl Mahalli İdareler Müdürü Adem Okumuş, ilçe kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Her ay bir ilçede muhtarlarla düzenli olarak toplantılar gerçekleştirdikleri belirten Vali Civelek, vatandaşlara en iyi hizmeti sunma sorumluluğunu yerine getirmek, vatandaşların yaşam kalitesini iyileştirmek ve çözüm odaklı hizmet anlayışını gerçekleştirmek amacıyla muhtarların ihtiyaçlarını tespit etmenin önemli olduğunu ifade etti.

Toplantıda muhtarların mevzuata uygun ihtiyaç ve taleplerinin tespit edilerek, anında çözümler gerçekleştirileceğini belirten Vali Civelek, başarılı ve verimli bir toplantı olması temennisinde bulundu ve sözü muhtarlara bıraktı.

Toplantıda muhtarlar tek tek söz alarak talep ve önerilerini ilettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu