GündemManşetTurizm

YERLİ TURİSTLERDEN SON BODRUM HATIRASI

Kurban Bayramı tatili için Bodrum’a gelen tatilcilerin geri dönüş yolcuğu başladı. Bazı tatilciler de Antik Tiyatro mevkiinde Bodrum Kale manzaralı fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

9 günlük Kurban Bayramı tatilinde günlük ortalama 70 bin aracın giriş yaptığı Bodrum’da yerli turistlerin bir kısmı evlerine dönmeye başladı.

Bayram tatilinde milyonun üzerinde yerli turisti ağırlayan Bodrum’da gündüzleri plajlar geceleri de restoranlar ve eğlence mekanları doldu. Gündüzleri plajda akşamları ise sokaklarda adım atacak yer kalmadı.

Akşam saatlerinde özellikle Bodrum Barlar Sokağı olarak Cumhuriyet Caddesi ve Kale Caddesi’nde kalabalıktan yürümekte bile zorluk çekilirken Gümbet Mahallesi, Yalıkavak Mahallesi başta olmak üzere Yarımada’nın pek çok yerinde yerli turist yoğunluğu yaşandı.

Bugün sabah saatlerinden itibaren tatil için Bodrum’u tercih eden yerli turistlerin bir çoğu geri dönüş yolculuğuna başladı. Geri dönüşlerle birlikte öğle saatlerinde Bodrum’un çıkış istikametinde yoğunluk yaşansa da trafik polislerinin müdahaleleriyle trafik rahatlatıldı.

Dönüş yolundaki tatilcilerin bazıları, Bodrum Kale manzaralı fotoğraf çektirme için Antik Tiyatro önünde durdu. Özçekim yapmayı da ihmal etmeyen tatilciler, daha sonra yolculuklarına devam etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu