GündemManşetTurizm

KAFETERYALARDA BAYRAM BEREKETİ

Kalite standartlarını her daim koruyan Bodrum Belediye A.Ş.’ye bağlı kafeteryalar, bayram tatili itibarıyla yüzde yüz doluluk oranıyla Bodrum halkı ve yerli yabancı tatilcilere hizmet vermeye devam ediyor.

Bodrum yarımadasındaki yedi tanesi cafe – plaj olarak hizmet veren toplam on yedi kafeterya, Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte uygun fiyatları, hijyenik ortamı, kaliteli servis ve hizmet anlayışıyla birlikte tatilcilerin gözdesi oldu. Kahvaltıdan öğle ve akşam yemeğine kadar çeşitli ürünlerin servis edildiği kafeteryalar, özellikle ekonomik olarak yerli halkın ve tatilcilerin tercih ettiği mekanların başında.

Bodrum Belediyesine ait kafeteryalardan halkın en iyi şekilde yararlanabilmesi için kafeteryalarda kalite standartlarını her daim koruduklarını ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, tüm vatandaşların bayramını kutlayarak bayram tatilinde Bodrum’u tercih eden misafirlere iyi tatiller diledi.

Liman Boş Kaldı 

Bodrum Limanı’nda da hareketli anların yaşandığı bayram tatilinin ilk günlerinde, yaklaşık 680 tekne ile 10 binin üzerinde yolcu günlük tur ve charter turlara katılarak mavi yolculuğa çıktı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu