AsayişGündemManşet

MUĞLA POLİSİ DOLANDIRICILARA SAVAŞ AÇTI

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü son günlerde ülkemiz genelinde sıklıkla yaşanan  telefonla yapılan dolandırıcılık olayları olmak üzere her türlü dolandırıcılık olaylarına karşı yürüttüğü birbirinden anlamlı ve farklı faaliyetlerle adeta savaş açtı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ‘nün il merkezi ve ilçelerinde suç ve suçlularla olan mücadelesi büyük bir kararlılıkla devam ediyor. Muğla Polisinin suç ve suçlulara  karşı yürüttüğü başarılı mücadelesi vatandaşların da haklı takdirini kazanırken, bilgilendirici nitelikli eğitim faaliyetlerine de yer veriliyor.

Bu bağlamda son olarak Muğla İl Merkezinde faaliyetlerini sürdürmekte olan tüm banka şubelerinin yöneticileri için bir toplantı gerçekleştirildi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ortaklaşa planlanan toplantı Muğla İl EMniyet Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda İl Emniyet Müdür Yardımcısı Uğur Üstün, Asayiş Şube Müdürü Mehmet Temel ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz dolandırıcılık olayları, suçlu profilleri, mağdur profilleri ve dolandırıcıların kullandığı yöntemler konusunda çeşitli bilgiler verdiler. Toplantıya katılan banka müdürleri ise dolandırıcılık olayları ile ilgili çeşitli deneyimlerini paylaştılar.

Düzenlenen toplantıda; Polis, Asker, Hakim, Savcı ve diğer meslek gruplarından hiçbir kamu görevlisinin vatandaşlardan KONTÖR, ALTIN, PARA isteyemeyeceğinin altı çizilerek benzer olaylarla karşılaşılması halinde vakit geçirilmeden polis veya jandarmaya müracaat edilmesi istendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu