AsayişGündemManşet

KAYIP AYFER İSTANBUL’DA ORTAYA ÇIKTI

Geçtiğimiz 15 Temmuz’da oğlu uyurken evinden ayrılan ve kendisinden o günden beri haber alınamayan 42 yaşındaki Ayfer Can, İstanbul’da bulundu.

Bodrum’un Çarşı Mahallesinde yaşayan ve psikolojik rahatsızlıkları olduğu bildirilen 42 yaşındaki yaşındaki Ayfer Can, 15 Temmuz’da oğlu evde uyuduğu sırada evden çıktı ve bir daha da geri dönmedi. Uyandığında annesinin evde olmadığını fark eden oğlu, durumu hemen emniyet güçlerine haber verdi.

Emniyet güçleri ve AKUT Bodrum ekibi de Ayfer Can için Kumbahçe Mahallesi, Manastır bölgesindeki ormanlık alanda arama çalışmaları yaptı. Can’ın fotoğraflarının bulunduğu afişler de Bodrum’un dört bir yanına asıldı.

O günden beri kendisinden haber alınamayan Ayfer Can’ın 2 gün önce İstanbul’da bulunduğu öğrenildi. Annesinin bulunduğu haberini alan oğlu da İstanbul’a gitti. Fiziksel olarak sağlık durumunun iyi olduğu ifade edilen AyferCan’ın psikolojik tedavi gördüğü bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu