GündemManşetSpor

BODRUMSPOR İLE PROFESYONEL OLDU

Geçtiğimiz sezon Turgutreisspor’dan Bodrum Belediyesi Bodrumspor’a transfer olan Emre Işık ilk profesyonel imzasını attı.

Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Turgutreisspor’un altyapısında yetişen ve geçtiğimiz sezon B.B.Bodrumspor A Takımı ile antrenmanlara çıkmaya başlayan 18 yaşındaki Emre Işık B.B.Bodrumspor ile profesyonel oldu. B.B.Bodrumspor’un Afyonkarahisar’da ki kampına da katılan ve burada Engin İpekoğlu yönetimindeki teknik ekibinde dikkatini çeken genç oyuncu ile 5 yıllık sözleşme imzalandı. B.B.Bodrumspor’un Gümbet Tesislerinde gerçekleşen imza törenine, B.B.Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, kulüp yöneticisi Hüseyin Gözütok ile Turgutreisspor Kulüp Başkanı Burak Karabağlı ve kulüp yöneticisi Harun Topsaç katıldı.

B.B.Bodrumspor ile profesyonelliğe adım atan genç oyuncu, “ Bu imzada emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Bodrumspor’un başarılı olması için ve altyapıdan gelecek arkadaşlarıma örnek olmak için elimden gelen bütün mücadeleyi vereceğim” dedi.

B.B.Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya ise, “Yetiştirdikleri futbolcuları Bodrumspor’a kazandıran başta Turgutreisspor olmak üzere tüm belde takımlarımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca Bodrum Belediyesi Bodrumsporumuz bu sene bir ilke imza atarak ilk kez Akademi Ligi’nde Muğlamızı temsil edecek. Tüm belde  takımlarımız elleriyle, gururla yetiştirdikleri çocuklarını Bodrumsporumuza getirdiler. Bu birlik beraberlik için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu