AsayişGündemManşet

TORBACILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR…

Bodrum’da eğlence mekanlarında uyuşturucu madde sattığı tespit edilen bir şahıs ile bu şahsa müşteri temin ettiği öne sürülen bir barmen gözaltına alındı.

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaz aylarında ilçeye uyuşturucu madde ticareti yapmak için gelen şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalar sonucunda İstanbul’dan gelen bir kişinin, Gümbet Barlar Sokağı’nda turistlerin yoğun olarak bulunduğu eğlence mekanlarında kokain sattığı şeklinde bilgiler aldı.

Narkotik ekiplerinin yaptığı takip sonucunda kokain satan kişinin O.Y. isimli şahıs olduğu tespit edilerek şahıs Gümbet Barlar Sokağı’nda kıskıvrak yakalandı.

Şahsın üzerinde satışa hazır halde 1 gram kokain, konakladığı apartta yapılan aramada ise 21 gram kokain ele geçirildi. Tahkikat sürecinde elde edilen bilgilere göre Gümbet’te faaliyet gösteren bir barda barmen olarak çalışan M.S. isimli şahsın da O.Y. isimli şahsa uyuşturucu ticaretinde müşteri temin ettiği, uyuşturucu satışında aracılık ettiği iddiaları üzerine, M.S. isimli şahıs da çalıştığı barda yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi. Adli makamların karşısına çıkarılan O.Y. isimli şahıs tutuklanırken, M.S. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu