GündemKültür SanatManşet

“KADIN VE ÇİÇEKLER” BÜYÜLEDİ

Bodrum Dibeklihan’da, moda tasarımcısı Ayşe Gedikoğlu’nun hazırladığı “Kadın ve Çiçekler” defilesi düzenlendi. Defileye en küçüğü 2013 ve en büyüğü 1953 doğumlu gönüllü amatör mankenlerin çıkması etkinliğe ayrı bir renk getirdi.

Ayşe Gedikoğlu, 2018 Yaz Dönemi Defilesi’ni “Kadın ve Çiçekler” temasıyla Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nde bulunan Handa gerçekleştirdi.

Kadının yaşadığı zorlukları ve kadın şiddetinin arttığı günümüz yaşamında her bir kadının bir çiçek kadar güzel olduğunu vurgulamak isteyen Tasarımcı Ayşe Gedikoğlu, her kadının bir çiçek olduğunu belirterek rengiyle, ışığıyla, güzelliğiyle de bu dünyayı aydınlatmaya devam edeceğini belirtti.  . Defile için 85 kıyafet hazırladıklarını belirten Ayşe Gedikoğlu, kadınların çiçek olduğunu düşünerek böyle bir koleksiyon hazırladıklarını söyledi. Gedikoğlu, “Kadının aynı zamanda narin bir çiçek ve bir doğurganlık olduğunu da vurgulamak istedik. 15 mankenimiz var. Bu sene biraz daha güncel ve otantik kıyafetlerimizi öne çıkardık. Anne, kız, anneanne, torun kıyafetlerimiz var.” dedi.

Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’ndeki defilede koton ve ipek kumaşlarla hazırlanan kıyafetleri mankenlerin yanı sıra tiyatro oyuncusu Oya İnci’de sergiledi. Tasarımcı Ayşe Gedikoğlu’nun “Kadın ve Çiçekler” temalı defilesinde ayrıca yer alan mankenler; Özlem Ersoy, Nilgün Akı, Funda Öncü, Gözde Demiral, Selda Can, Alena, Elif Olgaç, Perihan Öztabak Özelbey, Özge Tezer, Çınla Gedikoğlu, Cansın Yunt , Nergis Oğuz’du.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu