AsayişGündemManşet

BODRUM’DA HUZUR OPERASYONU

Bodrum’da 467 polisin katılımıyla huzur uygulaması yapıldı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla Gümbet Barlar Sokağı’nda huzur uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamaya katılan 467 polis, grup halinde barlar sokağına girdi. Polisin mekanlara girmesiyle eğlence mekanlarının müzikleri durduruldu.

2 narkotik köpeğinin de katıldığı huzur uygulamasında eğlence mekanları didik didik edildi. Mekanlardaki 3 bin 472 kişiye tek tek kimlik sorgulamasını yapan ekipler, mekanlarda satılan içkilerin sahte veya kaçak olup olmadığını da kontrol etti.

Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Akçal ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu’nun takip ettiği uygulamada 27 aranan şahıs yakalanırken, 4 tane ruhsatsız silah, 20 gram esrar ve 15 ecstacy hap ele geçirildi.

Uygulamadan bazı barlar sokağı esnafı da memnuniyetini dile getirdi. Levent Akbulut isimli işletmeci, “Mekan işletmecisi olarak biz bunu özellikle sayın valimizden ve kaymakamımızdan rica ediyoruz. 15 günde bir, ayda bir böyle uygulamaların yapılması gerekiyor. Bodrum’da her taraftan turist geliyor. Eğlence sektöründeyiz, herkesi eğlendirmeye çalışıyoruz ama uygulamalarda kimin ne olduğu ortaya çıkıyor. Bu uygulamalarla Bodrum daha güvenli bir yer oluyor. Biz bunun daha sıklıkla yapılmasından yanayız.” dedi.

Uygulama, yaklaşık 2 saat sürdü.

Muhabir: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu