GündemKültür SanatManşet

BALE GÜNLERİ “ZORBA” İLE BAŞLADI

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, ATV Sabah Ana Medya Sponsorluğunda ve Bodrum Belediyesinin değerli katkılarıyla düzenlenen 16. Uluslararası Bodrum Bale Festivali Bodrum Antik Tiyatro’da sahnelenen “Zorba” balesiyle başladı.

Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenen, müziğini Mikis Theodorakis’in, metni ve koreografisini Lorca Massine’nin yaptığı 35’ten fazla ülkede sahnelenen eser sanatsever tarafından büyük beğeni topladı.

İki perdeden oluşan ve yaklaşık 2 saat süren bale gösterisini, Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdür Yardımcısı Solmaz Haberal, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ile sanat ve iş dünyasından kişilerin de olduğu yaklaşık bin 500 kişi izledi.

16.Uluslararası Bodrum Bale Festivali 3 Ağustos’ta İspanya’dan gelen Flamenko topluluğunun müthiş performansı ile devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu