EkonomiGündemManşet

DTO’DA KAMU DESTEKLERİ ANLATILDI

Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerindeki Bodrum Ticaret Odasının eski binasına taşınan İMEAK Bodrum Deniz Ticaret Odası(DTO), yeni binasındaki ilk meclis toplantısında KOSGEB, GEKA ve KUSİ yetkililerini ağırladı. Meclis salonundaki toplantıya katılan yetkililer, Bodrum DTO üyelerine kamu desteklerini anlattı.

Bodrum DTO Başkanı Orhan Dinç’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya meclis üyelerinin yanı sıra, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ahmet Bayramer, KOSGEB Uzmanı Derya Delice ve Kamu Üniversite Sanayi İşbliriği (KUSİ) İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Nureddin Öner ve Muğla Teknopark Genel Müdürü Ögr. Gör. Filiz Öner katıldı.

Toplantı öncesi bir açıklama yapan Orhan Dinç, “Yeni binamıza geçtiğimiz için mutluyuz, heyecanlıyız. Bodrum DTO artık bir kimlik değiştiriyor. Buradaki ilk toplantımızda da sağ olsunlar Teknopark, KUSİ, GEKA’dan çok değerli yetkililer ile Bilim ve Sanayi İl Müdürümüz bizimle beraber. Bu ilk toplantımızda hem DTO meclis üyelerimiz hem de değerli misafirlerimizle deniz sektöründe devletimizin destekleri ile ilgili mini bir toplantı yapacağız. Bizim projelerimiz de adım adım ilerliyor. ARGE bölümümüz ciddi bir şekilde çalışıyor. Daha sonra da genel anlamda hem üyelerimizle hem de Bodrum’da ticaret yapan bir çok işverenle daha geniş kapsamlı bilgilendirme toplantıları yapacağız.” dedi.

Toplantıda açılış konuşmasını da yapan Orhan Dinç, 10 yıl boyunca Bodrum Ticaret Odası Meclis üyesi olarak bulunduğu salonda DTO Başkanı olarak bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Dinç’in konuşmasının ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, GEKA, KOSGEB ve KUSİ’den yetkililer kamu destekleri ile ilgili bilgiler aktardılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu