EkonomiGündemManşetSiyaset

ASKIDA EKMEK VAR

MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin startını verdiği ‘Askıda Ekmek’ kampanyasını Marmaris’te de başlattıklarını söyleyerek, herkesi kampanyaya destek vermeye davet etti.

MHP Marmaris İlçe Başkanı Kemal Kalemci, ilçe teşkilatımızla birlikte haftalık 150 ekmek ile projeye destek olarak, yoksul ve muhtaç vatandaşlara desteklerinin başladığını söyledi.

Kalemci, “Liderimiz Devlet Bahçeli’nin başlatmış olduğu, unutulmuş bir geleneğimiz olan Askıda Ekmek projesini Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda biz de Marmaris’te başlatıyoruz. Proje unutulmuş bir geleneğimizi, yardımlaşma, kaynaşma, birlik ve beraberliğimizi

kuvvetlendirmek amaçlı yapılmıştır. Askıda ekmek, yoksul ve yardıma muhtaç kişileri korumak adına son derece önemli bir değerimizdir.

Bu proje ile bir ekmek kendinize alırken bir ekmek de yoksul ve muhtaç kardeşlerimize alıyorsunuz. Camiamızın ve Marmarisli hemşehrilerimizin de yardımlaşmak için projeye destek olacağına inancım tamdır. Birlik ve beraberliğimize bu yardımlaşma vesile olacaktır. İlçe teşkilatlarımızda farklı fırınlarda projeye destek amaçlı çalışmalarına başladılar. Bu kampanyamıza destek istiyoruz. Umut ediyorum ki, ihtiyaç sahiplerine destek ve yardımda bulunulacaktır” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu