GündemManşetMekanSpor

İSVEÇLİ AİLENİN BODRUMSPOR AŞKI

 

İsveç’te oturan Türk asıllı top model Yasemin Chanella’nın menejeri Marcus Rosendahl, futbol hayatına Bodrum’da devam etmek istiyor. Bodrumspor Store’de Bodrumspor formasıyla poz veren ikili, amatör de olsa takım bulmaları halinde Bodrum’da yaşayacak.

İsveç’te 3 futbol takımında 9 yıl forma giyen 26 yaşındaki forvet Marcus Rosendahl, ünlü model Yasemin Chanella ile sık sık geldiği Bodrum’da futbol oynamak için takım arıyor. Amatör de olsa takım bulursa Bodrum’a yerleşeceğini söyleyen Rosendahl, “Yıllardır Türkiye’ye geliyorum. İstanbul ve Türkiye tarihini araştırıyorum. Yasemin de yaz aylarında burada modellik yapıyor. Para benim için ikinci planda. Takım bulursam sürekli burada yaşayacağız” dedi.

Rosendahl ile Bodrumspor Store’de Bodrumspor bayrağıyla poz veren Chanella da, “Marcus çok iyi bir futbolcu. Burada bir takımda oynamak istiyor. Oynadığı takıma güç katacağına inanıyorum. Bodrumspor olmasa bile amatör kulüp de olabilir” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu