AsayişGündemManşet

TORBA YOLUNDA FECİ KAZA

Bodrum-Yalıkavak Karayolu, Torba Mahallesi girişinde hatalı sollama nedeniyle kaza meydana geldi. Kafa kafaya çarpışan araçlardan birinin sürücü olan Leyla Gökçek olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza akşam saatlerinde meydana geldi. Leyla Gökçek idaresindeki otomobil ile Yalıkavak istikametinden Bodrum istikametine seyir ettiği sırada karşı yönden gelen İbrahim G.’ün kullandığı araçla çarpıştı.

Hatalı sollama ve şerit ihlali nedeniyle meydana gelen kaza sonrasında, Torba Mahallesinde hediyelik eşya satarak geçimini sağlayan sürücü Leyla Gökçek araç içinde sıkışarak can verirken aynı araçta bulunan diğer 2 kişi daha yaralandı.

Olay yerine gelen 112 salık ekipleri ile ilçedeki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların birinin daha hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası Bodrum-Yalıkavak Karayolu uzun süre trafiğe kapalı kalırken Cumhuriyet Savcısının olay yeri incelemelerinin ardından araçlar olay yerinden kaldırıldı ve yol trafiğe açıldı.

Öte yandan, aralardan birinde bulunan LPG tüpü çarpışmanın şiddetiyle yol kenarına savruldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu