GündemManşetSiyaset

GÖKCAN VE DEMİR’İN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Muğla AK Parti Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir,  Muğla’ya gerek yatrırım, gerekse hizmet anlamında yeni kazanımlar sağlamak için Ankara’daki çalışmalarına devam ediyor.

Bu çerçevede İçişleri Bakanı Süleman Soylu’yuve Gençlik ve Spor  Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Gökcan ve Demir; görevlerine başlayan Bakanlara hayırlı  olsun dileklerinde bulundu  ve Muğla’ya destek istedi.

Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’in de katıldığı Gençlik ve Spor  Bakanı  Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na yapılan ziyarette; Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkartılması planlanan Marmaris  Spor Kompleksi, Mevcut stadyumumuzun yerine Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile “Millet Bahçesi” yapılacağından, Muğlamıza kazandırılacak daha modern bir “Muğla Park Stadyumu” yapılması, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi için yeni  yurt ihtiyacı,İlçelerimize yapılacak halı sahalar ve spor salonları yatırımları ele alındı.

Gökcan ve Demir  İçişleri  Bakanı Süleyman Soylu’yu  ziyaret etti

İçişleri Bakanı Soylu’ya   yapılan  ziyarete; Gökcan ve Demir’in yanı sıra Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan ve Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir ile Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz de katıldı.

İçişleri Bakanı Süleman Soylu ile yapılan görüşmede Milletvekilleri  Gökcan ve Demir; Seydikemer’de yapılacak Hükümet Konağı ve Belediye Ek binası için teşekkür ederek, Köyceğiz Hükümet  Konağı için de destek istedi. Bakan Soylu da Muğla’ya her türlü desteği vermeye çalıştığını belirterek, hemşerilerimize selamlarını iletti.

Ak Parti Muğla Milletvekilleri Gökcan ve Demir görüşmeler sonrası yaptıkları açıklamada;

“TBMM 27. Yasama Dönemi  çalışmaları yoğun bir şekilde başladı. Gerek Meclis’te yasama çalışmalarında gerekse Meclis’ten fırsat buldukça Bakanlık Kurum ve Kuruluşlarla Muğlamız ve hemşerilerimiz için görüşme ve çalışmalarda bulunduk. Her şey Muğlamız ve Sevgili Hemşerilerimiz ilkesi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hemşerilerimiz rahat olsunlar. Ankara’da TBMM’de kendileri için mücadele veren temsilcileri, bir kapıları var. Allah güç kuvvet verdiği müddetçe Muğla’nın her alanda hak ettiği noktaya gelmesi için hep birlikte tüm gayretimizi  göstereceğiz” ifadesini kullandılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu