AsayişGündemManşet

CİNAYET ZANLISI MUĞLA ‘DA YAKALANDI

Kasten öldürme suçundan dolayı aranmakta olan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Muğla İli ve ilçelerinde güvenliği en üst seviyede tutmayı hedefleyen Muğla İl Emniyet Müdürlüğü personeli günün 24 saati aralıksız olarak özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürürken vatandaşların da haklı takdirini kazanıyor. Bu bağlamda son olarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve kasten öldürme suçundan dolayı aranmakta olan bir şahsı yakalayarak adli makamlara teslim ettiler.  Görevli polislerin aranmakta olan şahsı gece yarısı yakalamış olmaları ise Muğla İlinde  güvenlik tedbirlerinin  günün 24 saati üst uygulandığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu