GündemManşet

SAĞUN’DAN BASIN BAYRAMI MESAJI

Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürü Sezgin Sağun, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramının 110. Yıldönümünü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Sağun mesajında şunları ifade etti:

“Kişi, kurum ve toplum katmanlarına, kamu yararı gözeterek tarafsız yayınlar yapan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biridir. Nitekim 15 Temmuz hain FETÖ darbe kalkışmasında basınımızın üstlendiği rol demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biri olduğunu göstermiştir.

Basın Yayın ve Enformasyon Muğla İl Müdürlüğü olarak medya sektöründe fedakârca çalışan basın mensuplarımıza, mesleki gelişimlerine katkı sunmak için konferans-seminer-eğitim düzenleme, kültür ve tanıtım gezileri organize etme, Muğla-Aydın-Denizli illerinin ayrı ayrı basın tarihini kitaplaştırma, tarafımıza iletilen talepler ve tevdi dilen görevler konusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Mesai kavramı gözetmeksizin çalışan tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramının 110. Yıldönümünü kutlar, ebediyete intikal etmiş olan basın çalışanlarını rahmetle yad eder, fedakârca görevini yürütmeye çalışan tüm basın mensuplarına başarı, sağlık ve mutluluklar dilerim.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu