EğitimGündemHayatKültür SanatManşet

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ

Milas’ın Çamköy İlköğretim Okulu ile Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu ve Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’ndan 50 öğrenci, yaptıkları resimleri okullarının eksiklerini gidermek için Bodrum’da satışa çıkardı.

Nisan ayında Milas Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğiyle Ayşe Deliismail Çiftliği’ne davet edilen özel öğrenciler, yüzde yüz doğal tarım uygulamalarının yapıldığı çiftlikte doğayla iç içe resim yaptı. Öğrenciler, akrilik boyalarla 35×50 santimetre boyutlarındaki tuvallere doğayı resmetti. 25’i otizmli 50 öğrencinin doğaya duydukları derin ilgiyi ortaya çıkardıkları resimlere, ressam Esra Üner de danışmanlık yaptı.

Çamköy İlköğretim Okulu ile Remzi Ozan-Mehmet Kadıoğlu ve Ahmet Hamdi Helvacıoğlu Özel Eğitim İş Uygulama Okulundan 50 öğrencinin ortaya çıkardığı eserler, Bodrum Turgutreis-Gümüşlük yolu üzerindeki Ekol Galeri’de bugün 13.00 ile 19.00 saatleri arasında satışa çıkarıldı. Sergiden elde edilecek gelir, Milas’ta özel öğretim veren okullara bağışlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu