AsayişGündemManşet

3 TORBACI TUTUKLANDI

Bodrum’da eğlence mekanlarında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik istihbari çalışmalarda C.Ç. isimli şahsın farklı illerden Bodrum’a çok sayıda uyuşturucu hap ile yüklü miktarda kokain getirdiği bilgisini aldı.

Şahsın kullandığı aracı takibe alan ekipler, C.Ç.’yi Gümbet Barlar Sokağı’ndaki bir mekana yanındaki kişilerle girdiği gördü. Şahısları mekan içerisinde lavaboya götüren ekipler, yaptıkları üst aramasında bir miktar kokain ele geçirdi.

Şüphelilerin araç ve ikametlerinde yapılan aramalarda ise 37,5 gram kokain maddesi, 5 adet ectasy hap, 1 gram taş kokain maddesi, çok sayıda kilitli poşet ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler C.Ç., Ş.K ve Z.I. emniyetteki işlemlerinin ardından öğlen saatlerinde adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüpheliler uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlamasıyla tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu