GündemManşetSiyaset

GÖKCAN VE DEMİR HIZLI BAŞLADI

Muğla AK Parti Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan ve Mehmet Yavuz Demir,  Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u makamında ziyaret etti.

Ziyaret çerçevesinde Muğla’ya yapılacak yatırımlar konusunda destek talebinde bulunan Gökcan ve Demir görüşmeye ilişkin açıklamada bulundu:

“Sayın Bakanımıza hayırlı olsun demek ve Muğla’ya yapılacak yatırımlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak için ziyarette bulunduk. Oldukça verimli geçen görüşmemizde;

Muğla İl genelinde Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında çalışan 2.687 hemşerimizin Eylül ayı içinde bitecek sürelerinin ve mümkünse  sayısının artırılarak tekrar uzatılması,

Köyceğiz’de Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü projesinin hayata geçirilmesi,

Muğla Merkezde Aktif Yaşam Merkezinin açılması,

başta olmak üzere yatırımlar konusunda Sayın Bakanımızdan destek istedik. Sayın Bakanımız, aynı zamanda Ege Bölgemizi temsil ettiklerini belirterek, Muğla’ya özel önem verdiklerini ve talepleri değerlendirmeye alacaklarını ifade etti.

Sayın Bakanımızı Muğla’ya davet ettik ve en kısa sürede ilimize gelmeye çalışacaklarını belirtti. Muğlalı hemşerilerimize de selam ve sevgilerini iletti.

Sayın Bakanımıza ilimize ve hemşehrilerimize destekleri için teşekkür ediyoruz. Başta İl Başkanımız olmak üzere tüm teşkilatlarımızla birlikte Muğla’ya ve hemşehrilerimize her alanda  hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu