GündemManşetSiyaset

MARMARİS CHP OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİYOR

Marmaris CHP’de, beklenmedik bir şekilde gerçekleşen istifalar sonucu düşen Acar Ünlü başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu yerine, Asım Geniş başkanlığında kayyum heyeti atandı.

Dün (17 Temmuz 2018) gerçekleşen yönetim devir teslimi sonrasında açıklama yapan CHP Muğla İl Başkan Yardımcısı İlkay Şimşek verdiği bilgide;  “5 Temmuz’da Marmaris İlçe Yönetim Kurulumuzdan 9 asil ve 5 yedek üyemizin istifa etmesi üzerine mevcut İlçe Başkanı ve Yönetimimiz tüzük gereği düşürülmüştür. Bunun akabinde 13 Temmuz’daki İl Yönetim Kurulumuzun Olağanüstü toplantısında; Asım Geniş Başkan olmak üzere parti üyelerimiz Mehmet Ali Balıkçıoğlu, Sibel Fındıkoğlu, Zeynep Köksal ve Hakan Gürcan geçici yönetim kurul olarak atanmıştır.  Yapılan Kayyum Heyeti ataması 16 Temmuz’da Genel Merkezimizce onaylanarak fiilen görevine başlamıştır. Atanan bu Geçici Kurul 30 gün içerisinde partimizi sağlıklı ve güven ortamında seçime götürmek ile mükelleftir. Marmaris Cumhuriyet Halk Partimize ve Marmaris’imize hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu