ÇevreGündemManşet

ADABÜKÜ’NDE ÇÖP SIKINTISI

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’ne bağlı Adabükü bölgesinde oturan vatandaşlar toplanmayan çöpleri nedeniyle isyan ediyor.

Bodrum’a bağlı Güvercinlik Mahallesi’ne 2 kilometre mesafede bulunan ancak idari olarak Milas ilçe sınırlarına dahil olan Adabükü, bölgede özellikle yazlık konut yoğunluğu olan, son yıllarda yapılan yeni ve lüks projelerle yaz aylarında binlerce kişiyi ağırlayan bir tatil noktası.

Yaz sezonunun en hareketli döneminin yaşandığı bölgede bulunan Doktorlar Sitesi,
Kayran Sitesi, Dörttepe Sitesi, Çamlık Sitesi ve Yamaçevler Sitesi’nde yaşayan vatandaşlar, son günlerde toplanmayan çöpler nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Sitelerde bulunan çöp konteynerlerinin dolup taştığı, çevreye kötü koku yaydığından şikayet eden vatandaşlar, Milas Belediyesi’ne defalarca başvurmalarına rağmen sorunlarının çözülmediğini ve mazeret olarak araç yetersizliğinin gösterilerek geçiştirildiklerini dile getirdiler.

Bölgede tatilci nüfusunun maksimuma ulaştığı şu günlerde, özellikle de son bir haftadır sorunun büyüdüğünü dile getiren vatandaşlar, belediye yetkililerini duyarlı olmaya davet ederek sorunun bir an önce çözülmesini istediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu