GündemMagazinManşet

BODRUM’DA FUNDA ARAR RÜZGARI

Yaz konserleri kapsamında Bodrum’da sahne alan ünlü sanatçı Funda Arar, tarihi antik tiyatroda hayranları ile buluştu. Antik tiyatroyu dolduran 2 bin kişi konseri izlemekten çok cep telefonları ile o anları ölümsüzleştirdi.

Ünlü sanatçı Funda Arar, Bodrum’da verdiği konserle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı. Bodrum Antik Tiyatro’da gerçekleşen konsere buz mavisi elbisesiyle çıkan ünlü sanatçı yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kaldı.

Arar’ı Bodrum konserinde binlerce hayranı ise yalnız bırakmadı. Güzel sanatçı muhteşem bir atmosferde gerçekleşen konserde, eski şarkılarının yanı sıra yeni şarkılarını da seslendirdi.

Konser öncesinde binlerce kişi ünlü sanatçıyı izlemek için metrelerce kuyruk oluşturdu. Funda Arar’ı bekleyen sevenleri zaman zaman alkış çalarak ünlü sanatçı için tezahürat etti. Arar’ın sahneye çıkmasıyla birlikte konseri izlemeye gelen 2 bin kişi aynı anda cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çekmeye çalışınca renkli görüntüler oluştu. Ünlü sanatçının birçok seveni ise konseri izlemek yerine cep telefonlarıyla fotoğraf ve video çekmeye çalıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu