GündemMagazinManşetMekan

NÜKHET DURU HAYRANLARI HASRET GİDERDİ…

Bodrum’u kaliteli müzik ve organizasyonlarla buluşturan By Eskici Bodrum, Türk Pop Müziği’nin iki dev ismini geçtiğimiz gece aynı sahnede buluşturdu.

Bodrum, Türk Pop Müziğinin değerli sanatçısı Nükhet Duru ve Türk Pop Müziği’nde yazdığı şarkılarla yeni bir devre imzasını atan söz yazarı Mehmet Teoman’ı aynı sahnede buluşturdu.

70’li yılların ikici yarısında Yazdığı şarkılar ile birçok sanatçıyı zirveye taşıyan By Eskici Bodrum’un da Dj’i Mehmet Teoman’ın Nükhet Duru için yazdığı şarkılarla başlayan gecede bir araya gelen Duru ve Teoman, geçmişin izlerinden alıntılar yaptıkları sohbetleri ile de geceye renk kattılar.

Gecede müzik dünyasından ünlülerle olan anılarına da yer veren Nükhet Duru, Mehmet Teoman ile olan ayrılıkları sonrasında çıkan “Melankoli” isimli şarkısının ardından kendisini arayan Sezen Aksu’nun tonlaması ve ses tonuyla taklidini yapınca, hayranları Duru’yu alkış yağmuruna tuttu.

Gecede Mehmet Teoman’ın seçtiği Nilüfer, Kayahan, Erkin Koray, Erol Evgin, Sezen Aksu, Tanju Okan, Ajda Pekkan ve Cem Karaca gibi 70’li ve 80‘li yılların usta sanatçılarının gözde şarkılarından otuz kadar şarkıya eşlik eden Nükhet Duru, By Eskici Bodrum’a gelen hayranlarına doyumsuz bir gece yaşattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu