EğitimGündemManşet

YAZ KURSLARI AÇILDI

Bodrum Belediyesinin destekleriyle, 10-13 yaş arası çocukların yaz tatillerini yararlı etkinliklerle geçirmeleri adına Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi ve Teged Cumhuriyet Halk Evleri Derneği Bodrum Şubesinin açtığı kursların açılışını Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon tarafından gerçekleştirildi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesinin, Bodrum Belediyesi Bitez Pazaryeri Belediye Tesislerinde saat 10.00’da başlayan 22. Yaz etkinliğine, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon, gönüllü öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şube başkanı Meral Saraçbaşı, etkinliklerin her yaz devam ettiğini ifade ederek, “Bu yılki yaz etkinliğimizi Türkan Saylan’a adadık. Kendisi bizler için eğitim alanında bir önderdir. Burada, altı hafta boyunca haftanın dört günü “eğlenelim, öğrenelim” teması ile çocuklarımızın yaratıcılığını geliştiren, dijital dünyanın sanal gerçekliğinden uzak tutarak hayatın ve yaşadıkları çevrenin güzelliklerini farkına varmalarını sağlayan etkinlikleri gerçekleştireceğiz. Tamamen gönüllü öğretmenler ve eğitmenler eşliğinde yapılan bu etkinlikleri çocuklarımızla buluşmasında en büyük pay Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon ve onun değerli öğretmen eşi Hülya Kocadon’un verdiği desteklerdir” şeklinde konuştu.

Hülya Kocadon çocuklar için gerçekleştirilen etkinliklere destek olmak gerektiğini belirterek, “Bir eğitimci olarak sizlere destek olmak için buradayım. Burada tamamen gönüllülük esasına dayalı bir dayanışma var. Geleceğimizin teminatı olan sizlerin daha iyi yetişebilmeniz için tüm imkanlarımızla buradayız. Siz öğrencilerimizin de buraya kendi isteğinizle gelmeniz, benim için ayrıca bir mutluluk oldu. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Açılışın ardından, Konacık Mahallesinde bulunan Teged Cumhuriyet Halk Evleri Derneği Bodrum Şubesini ziyaret eden Hülya Kocadon yetkililerden, dernek ve yaz dönemi kursları hakkında bilgiler aldı. Hülya Kocadon, “Sivil Havacılık” konusunda öğrencilere ders veren Emekli Hava Trafik Kontrolörü Erhan Yürüt’ün dersine katıldı. Öğrencilerle sohbet eden Hülya Kocadon, emeği geçenlere teşekkür etti.

Teged Cumhuriyet Halk Evleri Derneği Bodrum Şube Başkanı Mehmet Ömer Girgin Hülya Kocadon’a ve Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek , “Köy Enstitülerinin izinde “Duyarsam unuturum, Görürsem hatırlarım, Yaparsam öğrenirim” felsefesi ile öğrencilerimizin eğitim-öğretim boyunca öğrendikleri teorik bilgileri uygulamalarına imkan sunuyoruz. Burada yaşayarak öğrenme birinci önceliğimizdir. Pazartesiden perşembeye haftanın dört günü, gönüllü eğitmenlerimiz eşliğinde öğrencilerimize çeşitli etkinliklerle kurs veriyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu