ÇevreGündemManşet

HAYVANA ŞİDDET HIZ KESMİYOR

Bodrum’da hayvanlara yönelik uygulanan şiddetin ardı arkası kesilmiyor. Son olayda havalı tüfekle omuriliğinden vurulan kedi tedavi altına alındı.

Turgutreis Mahallesi’nde ikamet eden Elif Bilmez, gündüz işe gittiği saatlerde kedisini sokağa salıyor, akşam eve alıyordu. Elif Bilmez, bir akşam eve geldiğinde kedisini etrafta göremedi, yaptığı arama çalışmalarından da sonuç çıkmadı.

Yaklaşık 15 sonra arka ayakları tutmaz halde sürünerek eve gelen kedinin silahla vurulduğunu gören Bilmez, kediyi nöbetçi veterinere götürdü. Ardından da İzmir’deki başka bir veterinere götürerek ameliyat ettirdi. “Hardal” isimli kedinin arka ayaklarında his olsa da henüz yürüyemiyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Elif Bilmez, “Kedimin ismi Hardal. Ben gün içinde çalıştığım için kediyi dışarı salıyordum, akşamları da eve alıyordum. Kedi, 15 gün ortadan kayboldu. Geldiğinde ise ufacık kalmış, arka ayakları yerde sürünerek geldi. Ben araba çarptı zannettim, gece olduğu için Gümbet’teki nöbetçi veterinere götürdüm. Filmi çekildi, maalesef havalı tüfekle omuriliğinden yaralanmış. Buradaki veteriner ‘uyutalım’ dedi. Benim içim rahat etmedi. Daha sonra İzmir’de ameliyatını yaptırdım. Şu anda arka ayaklarında his var ama tutmuyor. Sürekli masaj yapıyorum, altını bezliyorum. Yürüteç alacağım. Yürüteçle arka ayaklarının güçlenmesi lazım çünkü arka ayak kasları erimiş. Hayvana bu şiddeti uygulayanların insan olmadığını düşünüyorum. İçlerinde bir canavar var. Kedime bunu yapanlara ceza verilmesini istiyorum.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu