AsayişÇevreGündemManşet

4 KÖPEK KATLEDİLDİ…

Bodrum’da 4 köpeğin kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirlenerek öldürüldüğü iddiası ortalığı ayağa kaldırdı.

Ortakent-Yahşi Mahallesi Manolya Sokak’ta yaşayan bir kadın tarafından bakımı üstlenilen 4 köpek, iddiaya göre kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zehirli yiyecek verilerek öldürüldü. Sabah kalktıklarında köpekleri ölü olarak gören vatandaşlar, büyük şok yaşadı.

Ölen köpeklerden birinin ise çöp konteynerına atılı halde bulunması ise yürekleri parçaladı.

Konu ile ilgili konuşan Yaşar Dağlı, “Bu yapılan büyük vicdansızlık. Köpeklerden bir tanesi huysuzdu, arada rahatsızlık veriyordu. Fakat bundan dolayı bu hayvanların öldürülmesi mi gerekiyordu? Manolya Sokak ve civarında yaşayan bazı vatandaşların bir süredir sokak köpekleri konusunda Bodrum Belediyesine şikayette bulundukları biliniyordu zaten. Benin bildiğim zehirlenen bu köpeklere mahallede yaşayan ve ‘Almancı Kadın’ diye bilinen birisi bakıyordu. Bu sabah hayvanlara karşı işlenen bu cinayetlerle karşılaşınca büyük bir şok yaşadım. Bu yaşananları şiddetle kınıyorum, Bodrum’a hiç yakışmıyor.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu