GündemManşetSpor

ŞAMPİYONLUK KUPALARI GÜRÜN’ÜN MAKAMINDA

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde gösterdiği başarılı grafiği ile ligde birinciliği hiçbir rakibine kaptırmadan şampiyon olarak Bodrum’u Süper Lige taşıyan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü ziyaretlerine devam ediyor.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulüp Başkanı Yiğit Özmen, Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü İdari Menajeri Elif Özel ile Türkiye Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Ümit Çolakoğlu ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü İbrahim Cumhur Sirkeci’nin de katılımıyla, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Kuruluşundan bu yana geçen 3 yıllık süreçte kazandıkları iki şampiyonluk kupasını da ziyarete götüren Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü Başkanı Yiğit Özmen, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bu güne kadar yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür ederek, başkan Gürün ile önümüzdeki sezonda oynayacakları süper ligdeki hedeflerini konuştular.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün de kısa sürede elde ettikleri başarılardan dolayı kulüp oyuncularını ve yöneticileri tebrik ederken, kulüp başkanı Yiğit Özmen’e Muğla’yı Türkiye Basketbol Ligi’nde başarıyla temsil ettikleri için bir de teşekkür plaketi verdi.

Plaket takdiminde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, geçmişte belediye olarak takıma olan desteklerinin Belediye imkanları doğrultusunda önümüzdeki sezon da devam edeceği sözünü vererek, şampiyonlukta emeği olan herkesi kutladığını dile getirerek, Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımına süper ligde başarılar diledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu