EkonomiGündemManşet

KADIN GİRİŞİMCİLER GENEL KURULUNU YAPTI

Alanında Bodrum ve Muğla’nın ilk ve tek kadın kooperatifi olan ve 2013 yılından bu yana Bodrum-Turgutreis’de faaliyetlerini sürdüren S.S. Begonvil Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Bodrum Belediyesi Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi Mavi Galeri’de, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İl Müdürlüğü temsilcisinin gözetiminde gerçekleşen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Divan kurulunun oluşturulmasından sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. 2017 yılı faaliyet raporu ve 2018 yılı hedef ve beklentileri Kooperatif Başkanı Funda Akçalı tarafından okundu. Denetim Kurulu raporu ve mali tabloların okunmasının ardından Faaliyet Raporu ve Denetim Raporu ayrı ayrı Genel Kurul üyeleri tarafından onaylandı ve Yönetim ve Denetim Kurulları ibra edildi.

Gündem maddelerinde yer alan unvan değişikliğinin görüşülmesinin sonunda “Sınırlı Sorumlu Begonvil Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi” unvanının başına “Bodrum” ismin koyulması oy birliği ile kabul edildi.

Kooperatif Başkanı Funda Akçalı adı geçen madde görüşülürken unvan değişikliğinin önerilmesinin nedenini “Bodrum dünya çapında bir marka. Biz de Bodrum’da faaliyet gösteren, Bodrum’un ve Muğla’nın yerel değerlerine sahip çıkan Bodrum ve Muğla’nın ilk ve tek kadın girişimi üretim ve işletme kooperatifiyiz. Katıldığımız fuarlarda özellikle kadın kooperatiflerinin bulundukları il veya ilçelerin isimlerini taşıdıklarını gördük. Unvanımızda Bodrum adının bulunması gücümüze güç
katacaktır” dedi.

Ayrıca, Kooperatif bu sezon yer değişikliği yaparak satış mağazasını Turgutreis’de bulunan Belediye Turistik Çarşısı’na taşıdı ve
faaliyetlerine yeni adresinde devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu