GündemManşet

ŞEHİT SAVCININ ADI SOSYAL TESİSE VERİLDİ

Şehit Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’in ismi, Kavaklıdere’de yaptırılan bir sosyal tesise verildi.

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı iken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Başsavcı Mustafa Alper’in ismi Kavaklıdere Belediyesi tarafından yaptırılan 2 bin 500 kişilik sosyal tesise verildi.

Tesisin açılış töreni öncesi Şehit Başsavcı Mustafa Alper’in özgeçmişi okundu.

Törende konuşan Vali Civelek, Şehit Başsavcı Mustafa Alper ile birlikte tüm şehitleri ve ebediyete irtihal eden gazileri rahmetle, minnetle yâd ettiğini ifade etti.

Şehit Başsavcı Mustafa Alper’in isminin verildiği sosyal tesisin açılışına katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Vali Civelek, “Kavaklıdere’nin gelişmesi, kalkınması, geleceği parlak, cazip bir ilçe olması, Kavaklıdere’nin çehresinin değişmesi, güzelleşmesi için, Kavaklıdereli hemşerilerimizin huzuru, mutluluğu için, canla başla çalışan ve sosyal, kültürel etkinlikler için Kavaklıdere’nin bir ihtiyacını karşılayacak Şehit Başsavcı Mustafa Alper Sosyal Tesisini Kavaklıdere’ye kazandıran değerli Belediye Başkanı’nı tebrik ediyorum. Sosyal tesisimiz Kavaklıdere’ye ve ilimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından tesisin açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreni sonrasında sanatçı Ferhat Göçer konser verdi.

Açılışa Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Kavalıdere Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, ilçe protokolü, Şehit Başsavcı Mustafa Alper’in ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu