AsayişGündemManşet

KONACIK’TA YANGIN PANİĞİ

Konacık Mahallesi’nde ikametlerin yanındaki boş bir arazide çıkan yangın, kısa süreli paniğe neden oldu. Yangın itfaiye ekipleri ve vatandaşlarca söndürüldü.

Öğle saatlerinde Lise Caddesi üzerindeki boş bir arazide henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın başladı. Kuru otların bir anda tutuştuğu yangını fark eden çevre sakinleri bahçe hortumlarıyla alevleri söndürmeye çalıştı.

Yangını ihbar alan Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, bölgeye 2 ekiple giderek yangına müdahale etti. İkametleri tehdit eden alevler, daha fazla büyümeden söndürüldü. İtfaiye ekipleri bir süre daha soğutma çalışması yaptı. Söndürme çalışmaları esnasında 112 Acil Sağlık ekipleri de hazır bekledi.

Yangına bahçe hortumuyla ilk müdahaleyi yapan Nejat Köklü isimli çevre sakini, “Evdeydik. Eşim yangın çıktığını söyledi. Ben de hortumu kaptım söndürmeye çalıştım. O arada da itfaiye geldi.” dedi.

Bir dönüm otluk alanın kül olduğu yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu