GündemManşetSpor

BODRUMSPOR YAZ FUTBOL OKULU BAŞLIYOR

Bodrum Belediyesi Bodrumspor alt yapısı tarafından her yaz açılan Futbol Okulu, bu sene kapılarını daha deneyimli açıyor.
TFF 2. Lig’de mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor’da alt yapıya yönelik çalışmalar her geçen sezon başarılarla artarken, yeni sezonda Akademi Ligi’nde de mücadele edecek B.B.Bodrumspor altyapısı tarafından açılan Yaz Futbol Oklulu’na da kayıtlar devam ediyor. Kız ve Erkek öğrencilerin katılımıyla gerçekleşecek Yaz Futbol Okulu’na 2006-20012 doğumlu öğrenciler katılacak. Bodrum Şehir Stadı’nda başlayacak Yaz Futbol Okulu, Salı ve Perşembe günleri 18.00-20.00 arasında birer saatlik 2 ders olarak gerçekleşecek.
Gelen talepler üzerine haftanın farklı günlerinde de ek derslerin açılacağı bildirilirken, 26 Haziran Salı günü başlayacak Yaz Futbol Okulu’na katılacak öğrenciler eğitim boyunca gösterdikleri başarılara göre de yaş gruplarına göre B.B.Bodrumspor altyapısında sporcu olma şansı yakalayacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu