GündemKültür SanatManşet

BODRUM’DA YENİ BİR KARMA SERGİ

Bodrum Taşev, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Basın Müzesi Ebulfez Ferecoğlu Resim Atölyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Aliye ÖZ, Ayşe ORHUN, Bilge ESEN, Çiğdem PEKTAŞ, Gül ALİÇE, Hatice CELEBCİOĞLU, Kadriye ÖZKAN, Oya ARUTAN, Selma Kadriye YURTLU, Songül TORUNOĞLU, Şenay ÖZEL eserlerinden oluşan karma sergiye ev sahipliği yapıyor.

Artık gelenekselleşmiş bir izleyiciyle buluşma olanağı olan bu “yıl sonu sergisi” konsepti sayesinde, sene içinde farklı üsluplarda ve konularda çalışmış olan sanatçılar, son dönem işlerini sanatseverler ile buluşturuyor. Figüratif ağırlıklı, fakat soyut sanata da yer verilen sergide,  pek çok farklı ve kişisel eser bir arada izleyiciye sunuluyor.

İnsanı, insan yapan özelliklerin en başında, “düşünebilmesi ve bu düşüncelerini ifade edebilmesidir” diyen sanatçılar, güncel hayatın akışında, düşüncelerinin özgürce ifade edebilme olgusunu hayal güçlerini katarak, renklerin dili ve çizgiler ile görselliğe aktardıklarını söylüyorlar.

Sanatın insan hayatındaki önemine dikkat çeken sanatçılar, izleyicilerini düşüncelerinin  renklerine davet ediyorlar.

Sergi     :  25 Haziran 2018 – 29 Haziran 2018

Kokteyl:  25 Haziran 2018 Saat:18.00-20.00

Adres    :

Taşev

Kumbahçe Mah. Paşa Tarlası Sok.

No:31 Bodrum-MUĞLA

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu