AsayişGündemManşet

SALDIRININ ŞÜPHELİLERİ BODRUM’A GETİRİLDİ

Bodrum’daki bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Saldırının şüphelileri olaydan kısa süre sonra yakalandı.

Sabah erken saatlerde Gümbet Mahallesi’ndeki gece kulübüne silahlarla ateş açıldı. Saldırıda, Servet Kolluoğlu, Cesur Altunsöz, Kaan Mutlugüleş, Onur Sarı, Ali Ekber Sürensoy ile Hacer Tülü yaralandı.

Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Sürensoy ile Tülü, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybedenlerden Tülü’nün şarkıcı olduğu, Ali Ekber Sürensoy’un ise İstanbul ve Bodrum’da gece kulübü işletmeciliği yaptığı belirlendi.

Olaya karıştığı öne sürülen 4 şüpheli saldırıdan sadece 3 saat sonra Manisa’da yakalanarak gözaltına alındı. Çeşitli suçlardan sabıkalarının olduğu tespit edilen şüpheliler Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Bodrum’a getirildi.

Öte yandan, şarkıcı Hacer Tülü ve gece kulübü işletmecisi Ali Ekber Sürensoy’un cenazeleri, savcının incelemesinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Bodrum Başsavcılığından alınan bilgiye göre, daha önce ismi Mehmet Ali Sürensoy olarak açıklanan ölen kişinin isminin, Ali Ekber olduğu anlaşıldı. Yanlışlığın, ölen kişinin üzerinde kardeşinin kimliğini taşımasından kaynaklandığı ve bu durumun kardeşi tarafından Muğla Adli Tıp Kurumundaki incelemelerde tespit edildiği ifade edildi. Ayrıca, Ali Ekber Sürensoy’un “Askeri ceza kanununa muhalefet” suçundan da arandığı belirlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu