GündemMagazinManşet

BODRUM GECELERİ HAREKETLENDİ

Bodrum’da turizm sezonunun zirve yaptığı bugünlerde eğlence mekanları da bir birinden ünlü sanatçıları mekanlarına taşıyor.

LİNET’TEN HAYRANLARINA MÜJDE…

Bardakçı Koyundaki bir otelde sahneye çıkan Linet tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Sevilen Şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı hayranlarına müjde verimeyide ihmal etmedi. Yeni albüm hazırladığını söyleyen Linet yaklaşık 2 saat sahnede kaldı.  Slow şarkılarıyla dan sevenlerine duygu dolu anlarda yaşattı. Hareketli parçalara ağırlık veren Linet’in yaptığı espriler ise hayranlarını kahkahalara boğdu.

SILA YİNE İMAJ DEĞİŞTİRDİ…

Bayramın 3’üncü günü Rixos Premiumda sahne alan ünlü sanatçı Sıla yeni imajı ile hayranlarını şaşkına çevirdi. Sürekli imaj değiştiren ünlü sanatçının bu sefer de saçlarını kısacık kestirip sarıya boyattığı görüldü.  Sevilen şarkılarını tatilciler için seslendiren Sıla, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Zaman zaman sevenleri ile sohbet eden ünlü şarkıcı, esprileriyle de hayranlarını kahkahaya boğdu. Tercih ettiği uzun beyaz elbisesiyle de göz dolduran Sıla, sahne performansıyla da büyük beğeni topladı.

DEMET AKALIN SAHNEYE EŞOFMANLA ÇIKTI…

Bodrum sezonunu Pasha kulüpte açan Akalın, sahneye pahalı bir dünya markası olan yeşil renkli eşofmanıyla çıktı. Akalın’ı eşofman takımıyla gören hayranları ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ünlü sanatçı daha öncede Bayrampaşa’da verdiği bir konserde eşofman takımıyla sahneye çıkmış ve eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Demet Akalın’a dansçıları eşlik etti. Gece kulübünü dolduran vatandaşlar, Akalın’ın fotoğrafını çekmek için birbirleri ile yarıştı. 3 saat boyunca sahnede kalan Akalın’ı yaklaşık bin 500 kişi izledi.

Şarkı aralarında hayranları ile sohbet eden ünlü sanatçı, mekanda kimlerin doğum günü olduğunu sordu. Hayranlarından birinin el kaldırması üzerine Akalın esprili bir şekilde “Getir kimliğini, yalnız bugün doğum günün değilse fena bozarım” dedi. Doğum günü olan hayranına ikramlarda bulunan Akalın bir şarkıda hayranı için söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu