GündemManşetSiyaset

AK PARTİDE SANDIK EĞİTİMİ

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı 24 Haziran ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ seçimlerinde görev yapacak okul sorumluları ve sandık görevlilerini eğitime aldı.

Muğla İl Yönetim Kurulu üyesi Av. Emin Koca’nın verdiği ‘Sandık Eğitimi’ Bodrum Ticaret Odası’nın Ortakent’teki hizmet binasının, toplantı salonunda gerçekleşti.

Sandık Eğitimi’ne; Bodrum genelinde oy kullanılacak olan 373 sandıkta görev yapacak partililer, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, Seçim İşlerinden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Sevim, Yönetim kurulu üyelerinden, Yener Çelik, Ferudun Katar ve Ahmet Likoğlu katıldı.

Yaklaşık 300 partilinin eğitim aldığı toplantıda, Av. Emin Koca seçim sabahı sandıkların nasıl oluşacağından, sonuçların ilçe seçim kuruluna teslim edilecek ana kadar dikkat edilmesi gereken konuları anlattı. Sunum sonrasında okul sorumlularının ve sandık görevlilerinin sorularına cevap veren Koca, “Bu seçim devletimizin geleceği için çok önemli. Görevlerimizi eksiksiz yapalım. 2014 Yerel seçimlerinde dikkatli olmamız sonucunda, Köyceğiz Belediye Başkanlığımızı 13 oyla kazanmıştık. Bu örnek hep aklımızda olsun” dedi.

Seçim işlerinden sorumlu Bodrum İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Sevim’de sabah erkenden görev yerlerimizin başında olalım. Sandık yemini çok önemli diyerek, “Seçim sürecinde yaşanabilecek olası her sorunda bizlerle iletişim kurmanız çok önemli. Bizler zaten sandıkları ve sizleri sık sık ziyaret edeceğiz. Her türlü soruna anında müdahale edecek birikime sahibiz. Kısa sürede yaptığımız verimli çalışmalar, sandıktan başarı olarak dönecektir” dedi.

Eğitim sonrasında kapanış konuşmasını yapan Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, “Bu seçim bizler için tüm zamanlardan daha önemli. Çünkü Bodrum’dan 1.sıra milletvekili olan Mehmet Yavuz Demir’i ve diğer milletvekillerimizi yüksek bir oy oranıyla meclise göndermek istiyoruz. Bir oyumuzun bile ziyan olmaması lazım. Yaptığımız saha çalışmalarında Bodrumlu hemşerilerimizin bizlere gösterdiği teveccühün oy oranımıza artış olarak yansıyacağı umudundayız. Yüksek katılımınız ve saha çalışmalarında gösterdiğiniz performans için hepinize çok teşekkür ederim. Seçim yasaklarının başlayacağı son dakikaya kadar tüm gücümüzle çalışmaya devam. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu