GündemHayatKültür SanatManşet

ORTAKENT CAMİNDE DEĞİŞMEYEN GELENEK

Ortakent Merkez Camii’nde geleneksel olarak her yıl düzenlenen İftar ve Sahur Yemeği, bu yıl da düzenlendi. İftara yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Bodrum’da yaşayan hayırsever vatandaşların desteğiyle Ortakent Merkez Camii önünde Kadir Gecesi dolayısıyla İftar ve Sahur Yemeği verildi. Yoğun kalabalığın ilgi gösterdiği iftar, sahur yemeklerinde, vatandaşlar Kadir Gecesi’ni aileleriyle birlikte meydanlarda dua ederek geçirdi. İftara aralarında Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen’in de olduğu 2 bin kişi katıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen İftar ve Sahur yemeğinin gerçekleştirilmesine öncü olan Ortakent Merkez Camii İmamı Hasan Sönmez, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Mübarek Ramazan ayında dayanışma, paylaşma, yardımlaş, kaynaşmanın doruk noktasına ulaştığı bir ay. Kadir Gecesi’nin en güzel örneklerinden birini de Ortakent Merkez Camii’nde hayırsever kardeşlerimizin destekleriyle gerçekleştirmekteyiz. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir kaç gün önce de, sıcak Bodrum akşamında vatandaşlara kar şerbeti ikram ettik. Bugünkü iftarımızda bize destek veren Bodrum Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz. Bu gece 600 kişilik sahur yemeğimiz de var. Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu