GündemHayatManşet

MİLAS BELEDİYESİ 70 YAŞLI ÇİFTE BİR ÖMÜR SAADET DİLEDİ

Milas Belediyesi, evliliklerinde 50. Yılını dolduran yaşlı ziyaretlerine devam ediyor. Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın talimatıyla şehir merkezi ve mahallelerde yaşlılar evlerinde ziyaret ediliyor.

Milas Belediyesi şimdiye kadar Milas merkez ,Güllük,Selimiye,Ören ve diğer mahallelerde 50. yılını doldurmuş 70 yaşlı çifti evlerinde ziyaret ederek “Bir Ömür Saadet” diledi.Ziyaretlerde ailelere “Bir Ömür Saadet” yastığı,kahve fincanı takımı ve kahve gibi çeşitli hediyeler de veriliyor.

Ziyaretlerde Başkan Tokat’ın selamını ileten yetkililer, belediyenin yaşlılara yönelik hizmetleri hakkında da bilgi veriyor. Oldukça sıcak ve samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerde evliliklerinde 50. Yılını dolduran çiftlerin hayat hikayeleri ve mutlu bir evliliğin sırları dinleniyor.

Sağlık işleri Müdürlüğü ekipleri ile beraber yaşlı çiftleri ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar ;   “Evlerinde dinlenen büyüklerin anlattıkları sayesinde ortaya arşiv niteliğinde bilgiler çıkıyor ve bizlere uzun süreli evliliklerinin sırlarını aktarıyorlar. Bizde bu bilgileri ve mutlu evlilik sırlarını diğer Sosyal Belediyecilik projemiz olan “Bir Yastıkta Bir Ömür” projemiz kapsamında yeni evlenecek olan çiftlerimize aktarıyoruz. Proje kapsamında şimdiye kadar 70 çiftimizi ziyaret ettik ve bundan sonrada bu ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek  ”dedi.

Ziyaretlerden son derece memnun kalan  yaşlılar da “ kapımızı birilerinin çalıp halimizi hatırımızı sormaları kadar mutlu bir şey yok. Uygulama sayesinde gençlerimize  evlilikte uzun yıllar mutlu kalmanın sırlarını aktarma şansı buluyoruz.Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu