GündemManşet

VALİ CİVELEK İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Vali Civelek iftarda Kozağaç Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. 

Muğla Valisi Esengül Civelek, Menteşe Kozağaç Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Kozağaç Mahalle meydanında düzenlenen iftar programına Vali Esengül Civelek, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz, Kozağaç Mahallesi Muhtarı ve Muğla Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Gümüş, mahalle muhtarları ve Kozağaç mahallesi sakinleri katıldı.

Okunan ezanla birlikte açılan oruçların ardından dua edildi.

Vali Civelek iftar programında yaptığı konuşmada; “Mübarek Ramazan ayının yüce maneviyatını; birlik beraberlik ve sevgi ile paylaştığımız bu akşamki iftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bu akşamki iftar programında bizleri Karaağaç’ta buluşturan değerli muhtarımıza çok teşekkür ediyorum. Yardımlaşmanın, dayanışmanın, paylaşmanın, sevginin, şefkatin, merhametin, vefanın ve hoşgörünün doruğa ulaştığı, toplumsal yaşama yansıdığı, Ramazan ayının ülkemize ve tüm İslam âlemine sevgi, barış, huzur getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu