GündemHayatManşet

VALİ CİVELEK ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Muğla Valisi Esengül Civelek, şehit aileleri ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen ve çok sayıda şehit yakını, gazi ve ailelerinin ağırlandığı programa Vali Esengül Civelek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda açılan iftarın ardından dua edildi.

Vali Civelek iftar programında yaptığı konuşmada; “Şehit yakınlarımız ve gazilerimizle bu akşam iftarda buluşmak bizler için onurdur, gururdur. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun, mekânları cennet olsun. Üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan topraklarını bize emanet bırakan şehitlerimizin yakınları bizlere emanettir. Devlet olarak, milletçe her zaman şehit ailelerimizle ve gazilerimizle biriz, beraberiz ve hep birlikteyiz. Çünkü şehit yakınlarımız bizim başımızın tacıdır.” dedi.

Şehitlerin haklarının hiçbir zaman ödenmeyeceğini belirten Vali Civelek, “Bizlere düşen sorumluluk vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne milletçe sonsuza dek sahip çıkmaktır. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi, ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla anıyor, hayattaki gazilerimize aileleriyle birlikte sağlık, afiyet ve huzur dolu bir yaşam diliyorum.” diye konuştu.

Ramazan ayının rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğunu söyleyen Vali Civelek, Ramazan Ayının Türkiye’ye ve tüm İslam Alemine sevgi, kardeşlik, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu