GündemManşetSiyaset

MHP MUĞLA ADAYLARINA YOĞUN İLGİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla Milletvekili adayları Muğla’nın çeşitli ilçelerinde sürdürdüğü ziyaretler kapsamında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

Yaklaşan 24 Haziran genel seçimleri öncesinde Muğla ile bütünleşmeyi sürdüren MHP Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında gittikleri yerlerde vatandaşlarla bir arada geçirerek destek istedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanlığı tarafından hazırlanan ziyaret programları çerçevesinde adaylar Muğla’nın bütün ilçe ve uzak köylerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Esnafın ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği MHP adayları, siyasi söylemlerden ziyade halkın sorunlarına eğilmeye çalıştıklarını, Muğla’nın ve Muğlalı’nın sıkıntılarının öncelikleri olduğunun altını çizen gazeteci milletvekili adayı Temel Irmak; MHP’nin her seçim dönemi dik duruş sergilediğini ve bunu yapmaya devam edeceğini ifade ederek, “Şeyh Edebali’nin söylediği gibi, “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın” düsturundan yola çıkarak Muğla’mızın sorunlarını çözmeye talibiz. Biliyoruz ki, sizlerin desteği olmadan bunu başaramayız. Tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu