EğitimGündemManşet

ARSASINI EĞİTİME BAĞIŞLADI

Hayırsever işadamı okul yapılması için arsa bağışında bulundu.

Eğitime %100 Destek Projesi kapsamında Ortaca ilçesi Dikmekavak Mahallesinde imar planında ilköğretim tesis alanı olarak ayrılan arsanın hayırsever işadamı Tarık Özalp tarafından Milli Eğitim Bakanlığına devredilmesine ilişkin protokol imzalandı.

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine Muğla Valisi Esengül Civelek, Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Küçükünal, Dikmekavak Mahalle Muhtarı Rafet Akçakaya ve hayırsever işadamı Tarık Özalp katıldı.

Vali Civelek yaptığı konuşmada, “Hayırseverlerimize eğitime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sayenizde Ortaca ilçemizin Dikmekavak Mahallesi bağışlayacağınız arsa ile Özalp Ortaokuluna kavuşacak. Özalp Ortaokulundan da son derece kaliteli, nitelikli, iyi eğitim almış, araştıran, düşünen, empati becerisi gelişmiş, iletişim becerisi güçlenmiş, milli manevi değerlerimizi benimseyen, kendisine, ailesine, vatana, millete yararlı bireyler yetiştirilecektir. Gelecek gençlerimizdir. Bu anlamda Devletle sorumluluk paylaştığınız için sizlere müteşekkiriz.” dedi.

Muğla Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırsever arasında imzalanan protokolle Milli Eğitim Bakanlığına devredilen arsada yapılacak olan Özalp Ortaokulu’nun tamamlanması ile Ortaca ’da derslik başına düşen öğrenci sayısının 18’e düşeceği belirtildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu