GündemManşetSpor

YALIKAVAK SPOR OLAĞAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI

Bodrum Yalıkavak Mahallesi’nde birçok başarıya imza atan Yalıkavak Spor Kulübü’nde olağan yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

19 Mayısta yapılması planlanan ve yeterli çoğunluğun sağlayamaması nedeniyle bugün yapılan genel kurul toplantısı, yoklama, saygı duruşu ve İstkiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Mehmet Beyazit kültür Merkezi’nde yapılan olağan genel kurul toplantısında divan başkanı ve 2 kâtip üyenin seçilmesinin ardından faaliyet raporu okundu. 5 Eylül 2016 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul ile kulüp başkanı seçilen Mehmet Esen’in yönetim dönemindeki faaliyetlerin değerlendirilmesinin ardından yeni yönetim kurulu ve yedek üyelerin seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan oylama ile Yalıkavak Spor Kulübü Yönetim Kuruluna Asil  üyeleri olarak seçilen Mehmet Esen, Selim Yıldız, Başar Bıyıklı, Hayrullah Kayacan, Ayhan Cömert, İzzettin Oğuz, Erdem Yıldız, Mehmet Dalgıç ve Temel Günay göreve resmen başlamış oldular.

Yapılan oylamalar sonucunda Murat Bayzit İbrahim Açık, Nurullah Güçlü, Muhammet Karapınar, Mehmet Coşkun, Ahmet Ömür, Gültekin Demir, Süleyman Özer ve Mithat Özcan da Yalıkavak Spor Kulübü Yönetim Kurulu Yedek Listesinde yerini aldı.

Yapılan Olağan genel kurulda ayrıca Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na Delege seçimi ve yeni denetim kurulu ve yedeklerinin de seçimleri gerçekleştirildi.

Buna göre Yalıkavak Spor Kulübü’nde Mustafa Gökçe, Erdoğan Zor ve Erdoğan Çetin, yeni denetim kuruluna seçilirken, Hüseyin Sağkal, İbrahim Turan ve Hasan Yıldızhan Yalıkavak Spor Kulübü Denetim Kurulu Yedek listesinde yer aldı.

Toplam 45 üyenin katılımıyla çoğunluğun sağlandığı olağan genel kurul toplantısında yapılan oylamayla Ahmet Cömert ve Mehmet Dalgıç da Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Delegeleri olarak görev aldılar.

Yalıkavak Spor Kulübü olağan yönetim kurulu toplantısı yapılan oylamaların ardından dilek ve temmenilerin yer aldığı konuşmalarla son buldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu