GündemManşet

MARANKİ İÇİN SUÇ DUYURUSU

Bir televizyon programında “Belgrad ormanındaki talim şeylerini çıkarır sokağa çıkarız” cümlesi kullanan  Prof. Dr. Ahmet Maranki hakkında Ötüken Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı tarafından Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

 Prof Dr. Ahmet Maranki’nin bir televizyon programda sarf ettiği sözlere tepki gösteren Ötüken Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı Derya Kürkçüoğlu, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Adliye çıkışı kısa bir açıklama yapan Kürkçüoğlu, şu ifadelere yer verdi“Geçen gün bir televizyon kanalında talihsiz bir açıklama yapıldı. Açıklamayı Profesör olduğunu söylenen Ahmet Maranki yaptı. Bizde buna tepki olarak, Ötüken Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak bugün Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Belgrad ormanlarındaki talim şeylerinin ne olduğunu merak ediyoruz ve bunun açıklanmasını istiyoruz. Bu konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunarak bu şahsın evinde, işyerinde arama yapılması ve Belgrad ormanlarında kazı çalışması yapılması için bu talim şeylerinin bulunmasını talep ettik. Bu konuşmanın tedirginliğini halk yaşıyor. Bu konuyu merak ediyoruz ve bu talim şeylerinin ne olduğunu merak ediyoruz. Savcılarımıza güveniyoruz. Türkiye bir hukuk devletidir. Türkiye demokratik bir ülke savcılarımızın gereğini yapacağına inanıyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu