AsayişGündemManşet

SEÇİM TEDBİRLERİ TOPLANTISI

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur ve güven ortamında, demokratik bir şekilde gerçekleştirilmesine yönelik Muğla Valisi Esengül Civelek Başkanlığında siyasi parti il başkanları ile toplantı yapıldı.

Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Esengül Civelek, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Toplantıda, Jandarma ve Emniyet görevlilerince seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasına yönelik alınması gereken tedbirler ile güvenlik ve asayişe dair bilgilendirme sunumu yapıldı. Siyasi parti il başkanları ilgili mevzuat, seçim takvimi, seçim sürecindeki yetkili birimler ve seçim propagandalarında uyulması gereken yasal sorumluluklar hakkında bilgilendirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu