GündemHayatManşet

19 MAYIS BODRUM’DA COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenlenen anma töreninin ardından Bodrum Şehir Stadı’nda çeşitli etkinliklerle devam etti.

Belediye Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen ilk törene Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman, Bodrum Belediye Başkan Vekili Niyazi Atare,  Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu, Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi üyeleri ile siyasi parti ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çelenklerin sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla sona erdi.

İkinci etkinlik Bodrum Şehir Stadı’nda düzenlendi. Törene Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum İlçe Garnizon Komutanı Personel Albay İzzet Adagideli, Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış DUMAN, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Uzunlulu, Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi üyeleri ile siyasi parti ve çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikler, günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar, şiirler ve öğrenciler tarafından sergilenen çeşitli etkinliklerle sürdü. Etkinlikte ayrıca dereceye giren öğrencilere ödülleri, düzenlenen törenle verildi.

Gösterilerin bitiminde Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon protokol üyeleriyle birlikte etkinlikte görev alan öğretmenleri ve öğrencileri kutladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu