GündemManşetSiyaset

AK PARTİDEN İFTAR YEMEĞİ

Ak Parti Bodrum İlçe Teşkilatı Ramazan Ayı’nın 2’inci gününde Bodrum’da görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde buluştu.

Ortakent –Yahşi Mahallesi’nde faaliyet gösteren Light House Otel’de gerçekleştirilen basın toplantısı ve iftar yemeğine İlçe Başkanı Özmen’in yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Basın toplantısında sözlerine herkesin Ramazan Ayı’nı en iyi şekilde geçirmesi dileğinde bulunan İlçe Başkanı Ömer Özmen, sözlerinin devamında 24 Haziran Seçimlerinin yeni bir dönemin başlangıcı olacağını ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağını ifade etti. Teşkilat olarak seçimlere hazır olduklarına da işaret eden Özmen, “Gerek ana kademe yönetimimiz, gerek kadın kolları, gerek gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız, mahalle sandık yönetimlerimiz, sandık görevlilerimizle, yani yaklaşık 2 bin 500 teşkilat mensubumuzla seçimlere hazırlıklıyız. 21 Mayıs’ta da milletvekilleri sıralaması belli olacak. Vekillerimizle de ayrıca programlar yapacağız.” dedi.

Son günlerde ilçede yaşayan vatandaşların en çok şikayet ettiği konuların başında gelen sezon başında yürütülen altyapı çalışmalarından söz eden Özmen Bodrum Belediyesini eleştirdi. Bodrum’un bir çok mahallesindeki yol yapım çalışmasının zamansız olması nedeniyle , vatandaşlar ve esnafın şikayetleri olduğunu anlatan Özmen “Mayıs ayına geldik. Belediyenin zamansız çalışmalarını görüyorsunuz. Burası bir turizm bölgesi. Bu planlamanın daha önce yapılması gerekirdi. Vatandaşlarımız ve esnafımız bize durumu şikayet ettikleri için bu konuları dile getirme gereği hissediyorum. Esnaflarımızı gerçekten zor duruma düşürdüler. Şu an yol çalışması yapılan yerlerde Mayıs ayında esnaflarımız siftah yapamıyor. Kışın yaptıkları masrafları karşılamak isteyen esnaf mağdur durumda. Yetkililerin ilgisiz olduğunu, çalışmaların yavaş gittiğini söylüyorlar. Bu da inanılmaz bir mantık. Bence bu ilgisiz, beceriksiz, duyarsız siyasetçilere oy vereceklerine bir dönem ak Parti’ye oy verin, bütün sorunları çözelim.” ifadelerini kullandı.

Vatandaşların Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çalışanlarına mobbing(bezdiri) uyguladığı yönünde şikayetlerin geldiğini ifade eden Ömer Özmen, “Büyükşehir geldiğinden beri personele sistematik bir şekilde mobbing yapılıyor. Bu şikayetleri vatandaşlar gelip bize söylüyorlar. Örneği bir çalışanı dağın başındaki kuyuya bekçi olarak göndermenin anlamın herkes bilir.” diye konuştu.

Özmen, Dün Bitez Sağlık Ocağı’nı ziyaret ettik. Orada büyükşehirin sağlık ocağının bir an önce boşaltılmasını istediğini öğrendik. Henüz bir tebligat almamışlar, sözle söylenmiş ama Bitez Sağlık ocağı Bitez Belediyesi zamanında sözleşme ile verildi. Bir belediye başkanının sağlık ocağına bir alternatif bulunmadan buradan çıkın, gidin demesi hoş olmamış. Bize bu şekilde bilgi geldi.” diye konuştu.

İmar Barışı hakkında da konuşan Özmen, bu yasanın çıkmasında Ak Parti Muğla Teşkilatlarının büyük katkısı olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Özmen, “Buna Bodrum’un çok ihtiyacı vardı. Bugüne kadar kangren olmuş bir çok sorunu çözecek.” dedi.

Özmen, gençlik merkezinin Kasım ayına kadar, 150 Yataklı yeni Bodrum Devlet Hastanesi’nin tefrişatı hariç yıl sonuna tamamlanacağını, Yalıkavak yolundaki çalışmaların ise kamulaştırma ile ilgili davaların sonuçlanmasının ardından devam edeceğini dile getirdi.

Ak Parti Bodrum Teşkilat Başkanı Yener Çelik ise seçim sürecinde ilçe teşkilatı olarak 2 bin 500 kişilik kadroyla sahada olacaklarını, seçim gününde de sandık güvenliği ile ilgili ciddi önlemler alacaklarını ifade etti. Çelik, “Bodrum halkından Ak Parti’ye oy vermelerini ve bizi Ankara’ya diri göndermelerini bekliyoruz.”diye konuştu.

Toplantının ardından hep birlikte iftar yemeğine geçildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu