GündemKültür SanatManşet

9.NEBİ USLU TİYATRO ŞENLİĞİ BAŞLADI

Milas Şehir Tiyatrosu kurucusu, Emekli Öğretmen Nebi Uslu anısına bu yıl  9. kez düzenlenen Tiyatro Şenliği, Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda Sabahattin Akyüz Fen Lisesi tarafından sahneye konulan “Lüküs Hayat” adlı oyun ile start aldı. Saat 21.00’da başlayan ve katılımın oldukça fazla olduğu oyun izleyenler tarafından beğeniyle takip edildi.

Ekrem Reşit Rey tarafından yazılan, Elif Alan İnce tarafından yönetilen komedi türü olan oyun genç ve amatör tiyatrocular tarafından başarıyla sahneye kondu.

Oyun sonunda oyun yönetmeni Elif Alan İnce’ye  çiçek ve plaket takdim eden Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz;  Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın şehir dışında olması nedeniyle gösteriye katılamadığını, herkese sevgi ve saygılarını ilettiğini belirterek, çağdaş ve uygar Türkiye Cumhuriyetinin temel taşları olan bu genç kardeşlerimizin gösterdiği performans bizleri son derece memnun etti. Nebi Uslu tiyatro şenliğimize katılımınızdan ve ortaya konan bu güzel oyunda emeği gecen tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ediyorum dedi.

Etkinlik ;

15 MAYIS 2018: “YAŞAMIN ,İÇİNDEN” ADLI OYUNLA SEFERİHİSAR ULAMIŞ KÖY TİYATROSU

16 MAYIS 2018: “BİZE GÜLMEK LAZIM” OYUNUYLA MENTEŞE BELEDİYESİ TİYATROSU

17 MAYIS 2018: “RESİMLİ OSMALI TARİHİ ” ADLI OYUNLA FETHİYE BELEDİYE TİYATROSU

18 MAYIS 2018:” SEFERİ RAMAZAN BEYİN NAFİLE DÜNYASI” ADLI OYUNLA BODRUM BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu